Búvártanfolyamok

A tanfolyam NAUI oktatási rendszerben zajlik, ez egy 1960-ban, Amerikában alakult búvároktatási rendszer, ami pillanatnyilag a legmodernebb ismeretekkel rendelkezik a búvártudományokban és a búvárok képzésében (Amerikai Haditengerészet búvárkiképző rendszere).

NAUI búvár minősítések

Skin Diver (Légzőkészülék nélküli búvártanfolyam)

A tanfolyam elvégzése után a hallgatók nyíltvízben, felügyelet nélküli, légzés visszatartásos merülési tevékenységet hajthatnak végre.


Scuba Diver (Légzőkészülékes kezdő búvártanfolyam)

A hallgatók az alapvető elméleti és gyakorlati tudást, jártasságot sajátítják el a légzőkészülékes merülésről. A tanfolyam elvégzése esetén a hallgató felügyelet nélküli, nyíltvízi merülési tevékenységre jogosult.

További információk »


Advanced Scuba Diver (Haladó búvártanfolyam)

Minősített búvároknak nyújt képzést. Célja, hogy különböző búvártevékenységek végzésébe vezesse a hallgatókat.


Master Scuba Diver (Mesterbúvár tanfolyam)

Minősített búvároknak nyújt képzést. Az elméleti anyag az előző tanfolyam kibővített változata. Célja a hallgatók tudásának nyílt vízben történő gyakorlati fejlesztése.


Speciális tanfolyamok

Éjszakai búvár, Víz alatti környezet, Víz alatti fotós, Kutató és felfedező, Üregi búvár, Roncs (külső), Mélymerülő, Mentőbúvár, Haladó mentőbúvár.

További információk »


Vezető szintű tanfolyamok

Légzőkészülék nélküli búvároktató tanfolyam (Skin Diving Instructor)

Ez a vezetőszintű tanfolyam olyan oktatóknak, akik kiképzik, minősítik és kiadják a minősítéseket a légzőkészülék nélküli búvár hallgatók számára.


Segédoktató tanfolyam (Assistant Instructor)

A NAUI Segédoktató egy vezetőszintű minősítés. Célja, hogy bevezesse a hallgatókat a búvároktatás alapjaiba.


Búvármester tanfolyam (Divemaster)

A NAUI Búvármesteri tanfolyam a legmagasabb vezetőszintű minősítés az oktatói minősítés kivételével. Célja, hogy gyakorlott és hozzáértő búvárokat képezzen, akik nyílt vízi merüléseket vezetnek és szerveznek a minősített búvárok számára.


Búvároktató képzés

A NAUI búvároktató tanfolyam (ITC) a NAUI szabványok szerint búvároktatókat képez.